Begane grond appartement

Sfeervolle royale begane grond appartementen te koop en te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het  heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Omschrijving appartement

De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, hebben sommige appartementen uitzicht richting het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Residencia Tropicana Begane Grond Appartement

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Deze woning biedt een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Via een glazen schuifpui, vanwaar u over het resort uitkijkt en in sommige gevallen het Spaanse Water kunt zien, heeft u vanuit deze kamer direkt toegang tot de woonporch. De twee overige slaapkamers delen een tweede luxe badkamer. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Residencia Tropicana Begane Grond Appartement

De appartementen zijn verder voorzien van een separate was- annex opbergruimte. Tenslotte hebben de huurwoningen ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond Appartement

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van het begane grond appartement in full-size te openen.

Floorplan-Begane-grond

Een begane grond appartement kopen?

De begane grond appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een begane grond appartment huren?

Op Residencia Tropicana worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.