Bungalow

Sfeervolle royale bungalows te koop en te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. Een bungalow op Residencia Tropicana biedt u ongeveer 130m2 woonruimte.

Omschrijving bungalow

De ingang van deze woning leidt u direkt in een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. Aansluitend een pantry / opbergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. De ruime en lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en een loungehoek. Via glazen schuifdeuren komt u op een royale overdekte porch en in een privé tuin met palapa.

Residencia Tropicana Bungalow

Aan de kant van de keuken en de pantry is ook een volledige master suite gelegen, met een eigen badkamer en een walk-in closet.

Aan de andere kant van de woonkamer bevinden zich nog een tweetal slaapkamers, die samen een tweede badkamer delen. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Residencia Tropicana Bungalow

Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per woning de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond Bungalow

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van de bungalow in full-size te openen.

Residencia Tropicana - Floorplan Bungalow

Een bungalow kopen?

De penthouses zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en de omgeving van Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een bungalow huren?

Op Residencia Tropicana worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurwoningen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de woning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.