Over Residencia Tropicana

Residencia Tropicana Curacao is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het is zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Bewoners kunnen zorgenloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Woningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Residencia Tropicana is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers.Bewoners van Residencia Tropicana hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een op loopafstand gelegen ligplaats voor een boot te huren.

Vanuit Residencia Tropicana bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt aan de overkant kant van de Caracasbaaiweg.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Residencia Tropicana

loading map - please wait...

Residencia Tropicana 12.082810, -68.868800