Penthouses

Sfeervolle royale penthouses te koop en te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

Omschrijving penthouse

Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een hal die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind houdt de woning en de porch heerlijk koel.

Residencia Tropicana Penthouse Appartement

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken met een Amerikaanse koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. De ontbijtbar is perfect voor een snelle maaltijd, of om even bij te praten tijdens het koken.

Via de hal komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de hal.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Residencia Tropicana Penthouse Appartement

Een penthouse is verder voorzien van een separate was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS televisie aansluiting, telefoon en internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond Appartement

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van het penthouse in full-size te openen.

Floorplan-Penthouse

Floorplan-Penthouse-2

 

 

Een penthouse kopen?

De penthouses zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en de omgeving van Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een penthouse huren?

Op Residencia Tropicana worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.